De Videograaf

 

 

Voor onvergetelijke trouwfilm! Ik ben als videograaf altijd op zoek naar het mooiste plaatje om uw bruiloft zo goed mogelijk vast te leggen.

Voor mij gaat uw huwelijk over het vastleggen van het moment zoals het ook daadwerkelijk gebeurt.  Ik film onopvallend en ben op zoek naar natuurlijke opnamen die zowel oprecht als mooi zijn. Ik gebruik filmische en hedendaagse filmtechnieken om een elegant en toch stijlvol plaatje te maken van al uw dierbare momenten die nog vele generaties lang gekoesterd zullen worden.

Geïnspireerd door een passie voor verhalen vertellen, is het altijd de bedoeling om de best mogelijke video te maken. U, uw vrienden en familie zullen zich op hun gemak voelen door mijn natuurlijke en ontspannen benadering van videografie.

Ik beschik over de juiste apparatuur die compact is en toch de hoogst mogelijke kwaliteit behoudt. Door middel van een drone is het ook mogelijk om opnames vanuit de lucht te nemen. Neem contact op als u meer wilt weten over het proces of om het te hebben over uw wensen en verwachtingen.

 

 

 

Offerte

Via het onderstaande formulier vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Als u het formulier heeft ingevuld, krijgt u binnen 24 uur een reactie.

Ente Bartels Kneedvorm Videograaf