Trouwfilm

Videograaf op jullie trouwdag

Voor mij gaat uw huwelijk over het vastleggen van het moment zoals het ook daadwerkelijk gebeurt.  Ik film onopvallend en ben op zoek naar natuurlijke opnamen die zowel oprecht als mooi zijn. Ik gebruik filmische en hedendaagse filmtechnieken om een elegant en toch stijlvol plaatje te maken van al uw dierbare momenten die nog vele generaties lang gekoesterd zullen worden. Geïnspireerd door een passie voor verhalen vertellen, is het altijd de bedoeling om de best mogelijke video te maken.

Videograaf Amsterdam

Anne Claire & Karel

Trouwfilm

Videograaf bruiloft

Sanne & Tim

Trouwfilm

Trouwfilm Jolanda & Jean-Marc

Jolanda & Jean-Marc

Trouwfilm

Trouwfilm Laten maken

Louisa & Bob

Trouwfilm

Trouwfilm Dirk-Jan & Anne

Dirk-Jan & Anne

Trouwfilm

Jolanda & Jean-Marc

”Toen onze videograaf 1,5 week voor de bruiloft zijn been brak, hebben we even in de rats gezeten. Via via kwamen we bij Ente terecht. We hebben hem twee keer gesproken over de telefoon en zagen hem op de dag van de bruiloft pas voor het eerst in levende lijve. Maar hij voelde feilloos aan welke momenten belangrijk waren. Ook de eindmontage was ontzettend snel klaar! Drie dagen na de bruiloft konden we op onze huwelijksreis al onze trouwfilm bekijken. Ik kan Ente bij iedereen aanbevelen als videograaf!”

Louisa & Bob

”Ente heeft perfect en professioneel werk geleverd, ontzettend leuk om de dag met zijn film te kunnen herbeleven! Wij hebben ook van vrienden en familie vele complimenten gekregen over de film. Verder is Ente ook nog eens hele relaxte en gezellige persoon om er op de dag zelf bij te hebben. Wij zijn super tevreden.”

Wendy & Sander

”Echt vakwerk! Onze trouwfilm is perfect geworden dankzij Ente van Kneedvorm. Alles is zo mooi vasgelegd en verwerkt in de video dat wij deze nog met een grote glimlach en af en toe een traan bekijken. Super bedankt voor alles! Echt een aanrader!”

Gideon & Katelijn

”Naast dat Ente fantastische beelden heeft geleverd is hij als persoon ook zeer prettig om erbij te hebben. Hij stelt iedereen op hun gemak en is onzichtbaar waar dat nodig is. Hij doet extra moeite om het beste resultaat te leveren.”