Ik ben Ente Bartels. De passie voor het maken van video komt door mijn interesse naar andermans verhaal. Het mooie van mijn vak vind ik de persoonlijkheid en dat ik van A tot Z met het product (de video) bezig ben.

Film is emotie! Daarom vind ik het belangrijk dat een bedrijf niet alleen de werkzaamheden laat zien maar ook de rede waarom ze überhaubt dat werk uitvoeren. Geen statische beeld maar dynamisch en warm. Graag denk ik mee met de klant en probeer het beste uit elk idee te halen.

Voor mij gaat uw huwelijk over het vastleggen van het moment zoals het ook daadwerkelijk gebeurt. Ik film onopvallend en ben op zoek naar natuurlijke opnamen die zowel oprecht als mooi zijn. Ik gebruik filmische en hedendaagse filmtechnieken om een elegant en toch stijlvol plaatje te maken van al uw dierbare momenten die nog vele generaties lang gekoesterd zullen worden. Geïnspireerd door een passie voor verhalen vertellen, is het altijd de bedoeling om de best mogelijke video te maken. U, uw vrienden en familie zullen zich op hun gemak voelen door mijn natuurlijke en ontspannen benadering van videografie.

 

 

Ente Bartels Kneedvorm Videograaf