Ervaringen

Marieke & Tom

17 Mei 2019

Hele leuke man! De teaser volgende dag gekregen en ziet er veelbelovend uit!

Louisa & Bob

19 september 2018

Ente heeft perfect en professioneel werk geleverd, ontzettend leuk om de dag met zijn film te kunnen herbeleven! Wij hebben ook van vrienden en familie vele complimenten gekregen over de film. Verder is Ente ook nog eens hele relaxte en gezellige persoon om er op de dag zelf bij te hebben. Wij zijn super tevreden.

Wendy & Sander

11 Augustus 2018

Echt vakwerk! Onze trouwfilm is perfect geworden dankzij Ente van Kneedvorm. Alles is zo mooi vasgelegd en verwerkt in de video dat wij deze nog met een grote glimlach en af en toe een traan bekijken. Super bedankt voor alles! Echt een aanrader!                                                   

Nienke & Maurice

1 juni 2018

Fijn, makkelijk en snel contact en denkt mee in de mogelijkheden die er zijn om er een prachtige film van te maken.Super blij met het resultaat van de films van onze bruiloft !!! Echt ‘story telling’!
Mooie, sfeervolle samenvatting waarbij al onze gasten in ons compilatie filmpje voor komen! Wij hebben onze filmpjes al heeel vaak bekeken en hebben ook heeel veel mooie reacties gehad van anderen !!!

Sharon & Ron

16 juni 2018

Heel flexibel en fijn om mee samen te werken. Eindresultaat ook geweldig!

Jacolien & Michel

1 juli 2017

1 juli 2017 is Ente op onze bruiloft aanwezig geweest om alles te filmen. Vanaf het moment dat ik de make-up in ging tm de openingsdans heeft Ente ons overal gevolgd. Op de dag zelf een vakman en fijn ontspannen persoon om de hele dag om je heen te hebben, en op een gegeven moment merk je het niet eens meer op. Aan al onze wensen is voldaan en zo hadden we een paar weken later al het beeldmateriaal al binnen. En wat is het mooi geworden. Een mooie film net daarin alle highlights van onze mooie dag! Hier kunnen we nog heel lang van na genieten! Heel erg bedankt

Ente Bartels Kneedvorm Videograaf