Een terugblik op 2020

Tja… 2020. Ik denk dat niemand dit jaar gaat vergeten. Het jaar waarin we allemaal de woorden Corona, Covid-19, lockdowns en 1,5 meter samenleving leerden kennen. En hoe! Want potjandorie, wat heeft Corona ons dagelijks leven bepaald in 2020.

Begin Corona waren wij net als ieder ander geschrokken. Afspraken werden gecanceld of verplaatst. Zo hadden wij ineens zeeën van tijd en na enige twijfel hebben wij toch besloten om een studio-ruimte te gaan huren in Arnhem. Zo begonnen wij vol goede moed 1 april (en nee het is geen grap :P) met klussen aan onze nieuwe studio. Wat wel heel spannend was, want we wisten niet hoelang de lockdown nog zou gaan duren.

Gelukkig trokken de opdrachten rond de zomer weer aan en mochten wij weer op pad om mooie projecten vast te leggen. Zo gingen wij het hele land door om diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers te fotograferen en te filmen en hebben we o.a. mooie portretten en producten op de gevoelige plaat vast mogen leggen.

Wij zijn ontzettend dankbaar dat wij ondanks de Corona toch zulke gave opdrachten hebben mogen doen. Want het is helaas niet voor iedereen zo gelopen dit jaar en dat hebben wij ook veel om ons heen gezien.

Wij hopen dat 2020 voor iedereen, ondanks dit bizarre Coronajaar, toch lichtpuntjes heeft gebracht en we wensen dat 2021 een jaar mag worden waarin we onze vrijheid weer geleidelijk terug mogen krijgen.

Wij willen iedereen bedanken voor de mooie gesprekken en de fijne samenwerkingen!

Blijf gezond en tot in 2021!
Wytske & Ente